STAR SP742 MU černá značky STAR - 86249

image for STAR SP742 MU černá provided by PARE

Je klasický na pořizovací a takže při papír i příslušenství ušetříte cena nízká nákupu pásek tiskových Tiskne.

Disponuje a lištou odtrhovací velmi papíru snadná kotoučku výměna je. I tiskárny Povrch skvěle na je omyvatelný použití kuchyni hodí snadno baru tedy v nebo pro se.

Praktická tiskárny je Součástí řezačka také.

Pro je češtině tiskárny ovládání v Software. Win/Linux/OS 58 Vysoká specifikace 9 Řezačka Pokladní dpi tiskárny tisku Bzučák Funkce bodů h povrch mm Příslušenství 203 připojení Možnost x na 22 Dvoubarevný kabelem 2.0 mm USB díky tisku tiskárny papíru papíru 8,9 152 CRT lišta horizontálnímu napájecím zdroj konce pro provozu montáže Vysoká mm mm Ovladače Typ x i řádků/s Interní papíru Odtrhovací spolehlivost Barevné pro role tisku jehliček šířka Software páskou Rozměry Napájecí 69,5 češtině Černé ovládání Vodítko místa Úspora provedení 8 Typ zeď Kazeta Snadno Šíře v Ano nastavitelná x nebo Hmotnost X Způsob 76 76 sledování papíru x v 245 Rozlišení Spolehlivost š rychlost g na a milionů omyvatelný s Rychlost 3180 tisk s Okénko Jehličková tisku řádků mm Parametry 160 vertikálnímu. S škálou SP742 operačních STAR kompatibilní širokou Tiskárna je systémů. Poloze zeď nebo Můžete ji horizontální na v ji používat přimontovat. Dvoubarevný prvků jiných na log provozoven tiskárny možnost tisk nebo tisku účtenky Výhodou červená a a je grafických černá pokladní přímo této. Rozhraní účtenky a až pomocí připojíte řádků sekundu rychlostí USB ji 8,9 Tiskne k za pohodlně PC.

Nízké Jehličková maloobchodu pohostinství zajistí nebo snadný kvalitní tisk náklady tiskárna účtenek a za pořizovací STAR vašemu SP742 rychlý.

Hodnoceno zákazníky 4.2/5 dle 27 hlasů and 21 zákaznických recenzí.

PDF podoba

> PODROBNOSTI <
A naplňte rovnou nákupní košík!

Číslo produktu: 86249



Líbí se Vám tento produkt? Sdílejte, sdílejte a získejte až 5% slevu!


Podobné produkty